• Нов

NATURA ORGANIC

295,00 лв.
С вкл. данък
1287
За търсещите стабилна, ортопедична опора.
Размер: 90 / 190
Количество

МАТРАК
Произведен в Италия Доставен на хигиенично, вакуумирано руло Ядро от високоеластична пяна
Natura Organic е двулицев ортопедичен матрак с ядро от високоеластична пяна, който осигурява балансирана опора за тялото, като поддържа гръбначния стълб в правилна позиция по време на сън.
Текстилът на матрака е с изключително мек и нежен на допир като комбинира комфорт и антибактериална защита. Това осигурява свежа и хигиенична среда за сън, като предпазва от задържане на влага и развитие на бактерии. Natura Organic е с височина 18 см. 
Матракът се произвежда в Италия и е подходящ за всички стандартни размери, като също така може да бъде поръчан и в нестандартни размери по заявка. Удобната му двулицева конструкция позволява редовно обръщане и завъртане, което удължава живота му и запазва качеството на съня ви за по-дълъго време. Освен това, той е опакован на руло, което улеснява транспортирането му.
Препоръчително е матракът Natura Organic да бъде използван с подматрачна рамка с ламели, което ще осигури добра циркулация на въздуха и ще допринесе за оптималния комфорт и дълготрайност на продукта. С 25-годишна гаранция и високи стандарти на изработка, този матрак предлага перфектната комбинация от комфорт, здравина и дълготрайна свежест.
*всички снимки са илюстративни
1287

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password